1. Te kaupapa o te kirimana.
    • He tika tenei kirimana mo te paetukutuku https://healthy-food-near-me.com paetukutuku ka mutu i waenga i te kaiwhakamahi o enei papaanga me te rangatira o nga papaanga (ka whai ake nei https://healthy-food-near-me.com )
    • Ma tenei Whakaaetanga e whakarite nga tikanga mo te whiwhi, penapena, tukatuka, whakamahi, me te whakaatu i nga Rarangi Whaiaro a te Kaiwhakamahi me etahi atu korero ka tae mai https://healthy-food-near-me.com mai i nga kaiwhakamahi o te papaanga. Ka whakakiihia e te Kaiwhakamahi nga korero whaiaro.
    • Hei whakatakoto korero, panui, whakamahia te papaanga ki tetahi o nga pae: //healthy-food-near-me.com pae, me ata panuihia e te Kaiwhakamahi tenei Whakaaetanga me te whakaatu i tana kirimana me ana whakaritenga. Ko te whakatuturutanga o te whakaaetanga katoa me tenei kirimana ko te whakamahinga a te kaiwhakamahi i te papaanga.
    • Kaore he mana o te kaiwhakamahi ki te tuku korero, panui, whakamahi i te papaanga mena kaore ia e aro ki nga tikanga o tenei kirimana, mena kaore ano ia kia eke ki te tau ture ka whai mana ana ia ki te whakauru kirimana, kaore ranei i te tangata whai mana o te kamupene nana nei nga korero i whakairi, panui.
    • Ma te tuku korero ki nga papaanga e whakamahi ana i te papanga, ka whakauruhia e te kaiwhakamahi nga korero ake, ma te whakarato ranei i enei korero i tetahi atu huarahi, me / te mahi ranei i nga mahi o te papaanga, me te whakamahi ranei i tetahi waahanga o te Pae, ka tino whakaae te Kaiwhakamahi ki nga nga whakaritenga o tenei kirimana me te whakarato: //healthy-food-near-me.com me te tika ki te tango, penapena, tukatuka, whakamahi me te whakaatu i nga raraunga whaiaro a te kaiwhakamahi i raro i nga tikanga o tenei Whakaaetanga.
    • Kaore tenei Whakaaetanga e whakahaere me tehttps://healthy-food-near-me.com kaore he kawenga mo te whiwhinga, te rokiroki, te tukatuka, te whakamahi, me te whakaatu i nga raraunga whaiaro a te kaiwhakamahi me etahi atu korero ki nga roopu tuatoru kaore i te pupurihia, i whakahaerehia ranei ehttps ://healthy-food-near-me.com, me nga tangata takitahi ehara i te kaimahi AvtoTachki .com, ahakoa i uru te Kaiwhakamahi ki nga waahi, hua, ratonga ranei a enei tangata ma te https://healthy-food-near-me .com ranei te panui. He muna mo te maramatanga, ko tenei Whakaaetanga anake nga korero e rongoa ana i roto i te papaa raraunga o te papanga i roto i te ahua whakamunatia, ka waatea noa kihttps://healthy-food-near-me.com.
    • E kii ana te kaiwhakamahi, mena kaare ia e aro ki te ahuru me te tiaki i ana korero ake me nga tuhinga whakamana, ka uru pea te hunga tuatoru ki te kaute koreutu me nga korero a te Kaiwhakamahi me etahi atu. https://healthy-food-near-me.com ehara i te kawenga mo nga ngaronga i uru ki taua urunga.
  2. Ko te tikanga mo te whiwhi raraunga whaiaro.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Ma nga pihikete e whakarato nga ratonga mai i tenei, hei tauira, te penapena raraunga i roto i te kete i waenga i nga haerenga;
    • Te wāhitau IP o te kaiwhakamahi.
  2. Ko nga korero katoa ka kohia e maatau, pera tonu, a kaore e rereke te kohikohi raraunga. Kei te kaiwhakamahi te kawenga ki te whakarato i nga korero pono, tae atu ki nga korero e pa ana ki a ia ake korero.https: //healthy-food-near-me.com kei i te tika, ki te tika, ki te tirotiro i te tika o nga korero kua hoatuhia me te tono kia whakatuturutia nga korero kua hoatuhia ki te tika, ki te whakarato ratonga ki te Kaiwhakamahi.
  3. Ko nga tikanga mo te whakamahi i nga korero a nga kaiwhakamahi.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Nga tikanga mo te whakauru ki te paataka raraunga.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • i runga i nga tono tika a nga roopu kawanatanga e tika ana kia tono kia whiwhi hoki i aua korero me nga korero;
    • mena, ki te whakaaro a https://healthy-food-near-me.com, ka takahi te Kaiwhakamahi i nga tikanga o tenei Whakaaetanga me / me etahi atu kirimana me nga kirimana i waenga i https://healthy-food-near-me.com me te Kaiwhakamahi.
  7. Me pehea te huri / te whakakore i enei korero, te whakakore ranei i to korero.
  1. Ka taea e nga kaiwhakamahi i nga wa katoa te whakarite huri / muku mōhiohio whaiaro (waea) whakakorea ranei. Ko nga mahi o etahi ahuatanga o https://healthy-food-near-me.com, e hiahia ana kia waatea nga korero mo te Kaiwhakamahi, kaare pea i te wa ka huri / ka whakakorehia nga korero.
  2. Ka penapenahia nga korero a te Kaiwhakamahi tae noa ki te wa e mukua ai e te Kaiwhakamahi. Ko te whakamohio tika mo te Kaiwhakamahi mo te mukunga, mo etahi atu tukatuka ranei o ta raatau ake tuhinga, he reta (korero) ka tukuna ki te meera-i-mail i whakatauhia e te Kaiwhakamahi
  3. Parenga Raraunga.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Wāhitau whakapā ki te pātai.
  4. Mena he paatai, he hiahia, he amuamu mo nga korero e hoatuhia ana e koe, tena koa whakapiri atu ki te wahitau imeera: Tautoko@healthy-food-near-me.com. I runga i te tono a tuhi me te whakaatu tuhinga e whakaatu ana i tona tuakiri me tona mana, ka taea e matou te tuku korero ki te kaiwhakamahi mo nga whakaritenga mo te whiwhi korero mo te waahi o te putunga korero.
  5. Nga panoni ki te kaupapahere muna.
  6. Ka taea e maatau te whakarereke i nga tikanga o te kaupapa here muna. I tenei keehi, ka whakakapihia e maatau te waahanga kei runga i nga whaarangi tikanga, na reira tirohia te waa https://hauora- kai- tata-me.com/ whakaaetanga-muna Ko nga panoni katoa ki te Whakaaetanga ka mana mai i te wa i whakaputaina ai. Ma te whakamahi i te Pae, ka whakatuturutia e te Kaiwhakamahi te whakaae ki nga kupu hou o te Kaupapahere Tūmataiti i roto i nga kupu e mana ana i te wa e whakamahia ana e te Kaiwhakamahi te Pae.
  7. He kupu taapiri.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Mena ko nga whakaritenga o te Kaupapahere Tūmataiti, tae atu ki nga tono, rarangi, waahanga ranei, i kiia he poka ke ki te ture, he he ranei, kaore tenei e pa ki nga toenga e kore nei e taupatupatu ki te ture, kei roto tonu te kaha tonu me te whaimana, ana ko nga whakaritenga he, he whakaritenga ranei kaore e taea te whakatutuki me te kore he mahi a nga Ropu, ka whakaarohia kua whakatikatikaina, kua whakarereke kia nui ai te kaha ki te whakarite kia mana me tona kaha ki te whakamahi.
  3. Ko tenei kirimana ka toro atu ki te Kaiwhakamahi mai i te wa e whakamahia ana e ia te papaanga, tae atu ki te whakanohohia o te panui, a ka whaimana kia penapena ra ano nga korero mo te kaiwhakamahi ki runga i te papaanga, tae atu ki nga korero whaiaro